Членство в УАЮ у 2019 році

уаю

 

Членами Української асоціації юдаїки (УАЮ) можуть стати українські й зарубіжні науковці, що досліджують єврейську цивілізацію (історія, культура, релігія, література, мови тощо), перекладачі наукової і художньої літератури з єврейських мов, митці та ін. Вступати до організації мають право як знані дослідники, так і студенти (магістранти) та аспіранти.

Членство в УАЮ несумісне з будь-якими публічними або непублічними діями, спрямованими на розпалення расової, етнічної, національної, релігійної, ґендерної, культурної нетерпимості, дискримінації людей з обмеженими можливостями, нетерпимості за ознакою сексуальної орієнтації, віку. Отримання інформації про такі дії члена УАЮ є підставою для його/її виключення з організації після перевірки президією.

Члени УАЮ можуть:
• брати участь у всіх заходах УАЮ і користуватися її послугами на пільгових умовах;
• отримувати консультативну та іншу допомогу для отримання ґрантів на підтримку дослідницьких проектів, проведення конференцій, семінарів тощо;
• користуватися бібліотекою УАЮ та іншими науково-довідковими ресурсами організації;
• звертатися до керівних органів УАЮ щодо захисту своїх інтересів;
• обирати і бути обраними до керівних органів УАЮ;
• брати участь у вирішенні питань діяльності УАЮ на Загальних зборах або у складі її керівних органів.

Членство в УАЮ є тільки індивідуальним і передбачає дві категорії:
• дійсні члени;
• члени-студенти (якщо кандидати на членство є студентами або аспірантами).

Членські внески на 2019 рік є добровільними, проте УАЮ дуже вітає перерахування благодійної допомоги на здійснення її статутних завдань як від членів організації, так і від сторонніх осіб. Її рекомендований розмір для українських громадян складає 300 гривень (для студентів – 150 гривень), а для закордонних громадян – 20 доларів США. 

Банківські реквізити УАЮ:

У гривнях:

ЄДРПОУ 39704864, р/р 26002052635941, банк: ФРЦ ПАТ "Приватбанк", МФО 320649. Отримувач: ГО «Українська асоціація юдаїки». Призначення платежу: Благодійний внесок.

У доларах США:

Ukrainian Association for Jewish Studies; account no. 26007052636138; bank’s name: Privatbank, Dnipro, Ukraine; SWIFT code: PBANUA2X; company address: Ukraine, Kyiv, 6 Kurska St., 03049; IBAN: UA803206490000026007052636138. Correspondent account: 001-1-000080; SWIFT code of the correspondent bank: CHASUS33, correspondent bank’s name: JP Morgan Chase Bank, New York, USA. Payment details: donation.

Вступити до організації можна, надіславши заяву і анкету претендента на вступ до організації на адресу: membership [AT] uajs.org.ua. Оформлення вступу здійснюється після чергового засідання президії УАЮ.
Детальнішу інформацію щодо членства в організації можна отримати, звернувшись за тією ж адресою.