Воркшоп «Єврейські студії – професійне зростання та виклики галузі»

uku_logo_u_0.png

 

8–9 травня 2017 р. представники Української асоціації юдаїки взяли участь у воркшопі «Єврейські студії – професійне зростання та виклики галузі», який відбувся в Українському католицькому університеті. Він став другим у серії заходів, призначених для покращення комунікації між українськими дослідниками єврейської історії та створення спільного наукового середовища.

 

uajc.jpg

 

Організатори воркшопу: програма «Єврейські студії» УКУ і Єврейський університет у Єрусалимі за підтримки Фундації «Надав».

У воркшопі брали участь експерти – Ярослав Грицак (Український католицький університет), Семен Ґольдін (Єврейський університет у Єрусалимі), Моше Таубе (Єврейський університет у Єрусалимі), Даріус Сталюнас (Вільнюський університет), Віталій Черноіваненко (Українська асоціація юдаїки, Києво-Могилянська академія) та Дмитро Цолін (Острозька академія), які поділилися своїм досвідом щодо написання академічних статей, перетворення дисертації на монографію, написання силабусу для курсу з юдаїки та інших сфер роботи дослідника.