Літня школа «Студії пограниччя у Центрально-Східній Європі та Чорноморському регіоні» (25 червня – 6 липня 2018, Харків)

depositphotos_68558885_original.jpg

 

25 червня – 6 липня 2018 року в Харкові відбудеться літня школа «Студії пограниччя у Центрально-Східній Європі та Чорноморському регіоні».

Організатори: Центр дослідження міжетнічних відносин у Східній Європі (Харків), Центр управління та культури в Європі Університету Санкт-Ґаллена (Швейцарія), освітній хаб та коворкінґ Spalah.

Літня школа – це можливість для магістрантів, докторантів (аспірантів), молодих дослідників і працівників освітньої й культурної сфери отримати знання про сучасні дослідження зі студій пограниччя, представити власні проекти, взяти участь у публічних заходах і дискусіях, приєднатися до міжнародної мережі науковців у динамічній міждисциплінарній галузі.

Формат літньої школи передбачає поєднання лекцій, семінарів, дискусій, освітніх міських прогулянок і публічних заходів. На школі розглядатимуться вплив державних політик, націоналізмів, рухів населення та геополітичних змін на «перехідні пограниччя», що мають складну історію приналежностей та ідентичностей, конфліктів і співіснування.

Участь у літній школі є безкоштовною. Дорожні витрати, поселення та харчування забезпечуються організаторами.

Кінцевий термін подання заявок і супровідних документів: 1 квітня 2018 року.
Детальна інформація про школу – за посиланням.