Оголошення про конференцію «Сучасний Ізраїль: від “держави на шляху” до “держави перед викликами”» (14–15 жовтня 2018, Київ)

Israel--conf2018_0.jpg

 

Термін подання заявок на участь у конференції подовжено до 1 липня 2018


Міжнародна конференція

«Сучасний Ізраїль: від “держави на шляху” до “держави перед викликами”»

14–15 жовтня 2018, Київ

Організатор: Українська асоціація юдаїки

У 2018 році Українська асоціація юдаїки проведе конференцію, присвячену 70-тій річниці проголошення Держави Ізраїль.

Під час дводенного заходу планується обговорити теми, пов’язані як із переддержавною епохою (1880-ті–1948), так і з часом після створення Держави Ізраїль (від 1948 дотепер). Увагу буде зосереджено на таких темах, як сіонізм, Палестина пізньоосманської доби й часів британського мандату, Держава Ізраїль у різні періоди її існування в політичному, економічному, культурному аспектах, питання захисту прав людини тощо. Заохочується подання доповідей, присвячених українським сюжетам у становленні сіонізму та сучасного Ізраїлю.

Ключові доповідачі конференції: професор Алан Крейґ (Університет Лідса, Велика Британія) і професор Яков Рабкін (Монреальський університет).

Робоча мова конференції — англійська.

Для подання заявки на участь у конференції слід заповнити реєстраційну форму, додавши до неї анотацію обсягом близько 250 слів. Форму розміщено за адресою: http://bit.ly/UAJS_conference_2018

Knopka_out ukr_1_0.png

Реєстраційний внесок не передбачено. УАЮ і її спонсори забезпечать учасникам проживання і харчування. Організатори будуть вдячні учасникам, які знайдуть можливість компенсувати видатки на переліт/проїзд до Києва за рахунок власних установ. Якщо це неможливо, просимо повідомити організаторів про потребу забезпечити відшкодування транспортних витрат.

Кінцевий термін подання заявок на участь — 1 липня 2018.

Результати відбору буде оприлюднено до 10 липня 2018.

У разі виникнення будь-яких запитань просимо контактувати з д-ром Віталієм Черноіваненком за адресою: uajs.conference.2018@gmail.com